Pramuka SMAN 1 Tualang

Tanda Penghargaan Lencana Tunas Kencana. Trik Mudah Kuasai Semaphore. Jenis-jenis Pertemuan Dalam Pramuka. Jenis-jenis pertemuan pramuka adalah macam jenis pertemuan atau kegiatan yang melibatkan anggota Gerakan Pramuka. Dalam kegiatan-kegiatan tersebut para pramuka. Jenis-jenis Perkemahan Dalam Pramuka. Jenis perkemahan dalam Gerakan Pramuka ini dapat dikelompokkan dalam beberapa kelompok. Pengelompokkan ini bisa didasarkan pada lamanya waktu perkemahan,. Dwidarma dan Dwisatya Pramuka. 23 August by admin.

OVERVIEW

The website pramuka.sman1tualang.sch.id presently has an average traffic ranking of zero (the lower the superior). We have examined twenty pages within the web page pramuka.sman1tualang.sch.id and found fourteen websites associating themselves with pramuka.sman1tualang.sch.id.
Pages Crawled
Links to this site

PRAMUKA.SMAN1TUALANG.SCH.ID TRAFFIC

The website pramuka.sman1tualang.sch.id is seeing diverging quantities of traffic until the end of the year.
Traffic for pramuka.sman1tualang.sch.id

1 week
1 month
3 months
Traffic ranking (by month) for pramuka.sman1tualang.sch.id

Traffic ranking by day of the week for pramuka.sman1tualang.sch.id

LINKS TO DOMAIN

SMA N 1 Tualang Informasi SMA Negeri 1 Tualang

Friday, January 13, 2017. Info Beasiswa Bergensi Luar Negeri. dan Yogi Dwinanda Raih Juara I Karya Tulis Ilmiah Tahun 2016. 8 Orang Siswa SMA Negeri 1 Tualang Ikuti Seleksi OSN Tingkat Provinsi. Rentetan Prestasi di Bulan November 2016. Info Beasiswa Bergensi Luar Negeri. dan Yogi Dwinanda Raih Juara I Karya Tulis Ilmiah.

WHAT DOES PRAMUKA.SMAN1TUALANG.SCH.ID LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of pramuka.sman1tualang.sch.id Mobile Screenshot of pramuka.sman1tualang.sch.id Tablet Screenshot of pramuka.sman1tualang.sch.id

PRAMUKA.SMAN1TUALANG.SCH.ID SERVER

I diagnosed that a single page on pramuka.sman1tualang.sch.id took four thousand one hundred and seventy-two milliseconds to load. Our crawlers could not find a SSL certificate, so I consider this site not secure.
Load time
4.172 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
202.52.146.109

SERVER OS

We identified that this domain is utilizing the Apache operating system.

HTML TITLE

Pramuka SMAN 1 Tualang

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The website states the following, "Jenis-jenis pertemuan pramuka adalah macam jenis pertemuan atau kegiatan yang melibatkan anggota Gerakan Pramuka." We analyzed that the web page also said " Dalam kegiatan-kegiatan tersebut para pramuka." It also stated " Jenis perkemahan dalam Gerakan Pramuka ini dapat dikelompokkan dalam beberapa kelompok. Pengelompokkan ini bisa didasarkan pada lamanya waktu perkemahan,."

SEEK OTHER WEB PAGES

Rehabilitace pro psy IVET Praha

Lucie Melenová - veterinární rehabilitační sestra.

Swayam Foundation

Swayam Foundation is a not-for-profit organization working in areas of education, sanitation , rural tourism and livelihood generation program. The organization is particularly focused on strengthening Right to Education Act. Counseling parents for bringing up healthy and socially responsible children with a holistic education is our motive. Swayam Foundation is a not-for-profit organization.

Wallys Alaska Blog and Wander Log

Thursday, August 4, 2016. No 83 Floating the River in Alaska. Hop on my raft and float the beautiful upper Kenai River with us. Enjoy this two minute movie of the float down the river. Thursday, June 30, 2016. Here is a 5 minute movie of the trip.

Жизнь прекрасна!!!

Суббота, 19 марта 2016 г. Воскресенье, 13 марта 2016 г. Среда, 9 марта 2016 г. Для проверки и совместной творческой работы мы используем документ камеру. Один учащийся предъявляет свою работу для проверки, второй проверяет у доски, а остальные в своих тетрадях. Удобная организация круговой проверки на уроке. Пятница, 26 февраля 2016 г. Вторник, 3 ноября 2015 г.